10 November 2009

Åh vad arg jag blir på mig sjävl! Varför känner jag mig sur, jag har inte ens något att vara sur över! Låter et ju bara gå ut övre Marcus och det vill jag inte. Hoppas han inte är grinig på mig bara för att jag kanske har varit lite sur nu på kvällen. Dags att sluta hänga upp sig på små saker som till exempel att jag är rastlös och inget passar när man får förslag på saker att göra, sluta bli sur när saker inte fungerar som jag vill och sluta låta det gå ut över andra!

Underbart att Marcus kom hem igår! Lycklig <3 Nu ligger han här i soffan och sover. Så söt. När jag sen väcker honom för att säga att han borde sova i sängen istället kommer han mummla något ohörligt till svar och gå som en zombie in till sovrummet, alltid lika söt! Slår vad om att han kommer vakna runt fem i morgon och kittla mig tills jag vaknar ^^ Alltid lika irriterande, men alltid lika gulligt!

Idag åkte vi till Borlänge och tog en svängom på Dala-tutten. Det blev fönsterlampor och massa andra saker som gör att vi nu bland annat kan kakla :D
Lamporna hänger nu i fönsterna och det lyser helt underbart. Det blir ljusare och ljusare här inne ;P

I morgon ska jag vara i Säter från nio till tre, sen hem och plugga och måla väggen :) eller jag måste väl spakla igen... har ingen lust, men jag lär väl göra det först.. Kommer bli bra när det är klart :)

H.

Kommentarer
Postat av: josephine

visa bilder på erat lilla hus då, jag vill se allt när ni gör så fint nu! :)

2009-11-11 @ 15:40:39
Postat av: Anonym

Ja, jag får ta och slänga upp några på huset och underrenoveringen :P

2009-11-11 @ 18:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0