30 September 2009

Dagarna bara försvinner och går jättefort, men det är ju ganska bra eftersom att det betyder att det inte är så många dagar kvar tills måndag =)
Har väl inte gjort så överdrivet mycket plugg idag kanske som jag kunde ha gjort, men det är skönt att få ta det lite lungt efter förra veckans rå plugg till tentan. Men i morgon blir det till att läsa en bok och ha studiegrupp. Kommer nog ta hela dagen, ganska många sidor i boken och man måste ju tänka och antekna hela tiden också. På kvällen blir det en sväng ner på stan också för att se vad Eskilstunas gallerior har att erbjuda, det är ju kvällsöppet och kupong kväll ^^ Passar en student som mig ;)

Ska åka till Harrys en lite stund sen för att träffa vännerna. Länge sen jag såg dom eftersom att jag har varit uppe i Säter ganska mycket och mer kommer det bli :D Men som sakt, det bli inte så länge ikväll eftersom att jag måste upp tidigt i morgon. Har infört att jag ska gå upp klockan sju varje morgon så jag kan gå ut på en morgonpromenad innan jag börjar plugga. Man vaknar verkligen till och rensar hjärnan med frisk och kall luft. Super skönt!

Om fyra månader och 11 dagar fyller jag 20, åååh vad jag vill ha Februari nununu! ;D Tihi!

H.

29 September 2009

Haha, har gjort mörka slingor i håret och jag och mamma skulle prova att göra folieslingor.. BIG MISTAKE! Blev inte riktigt så bra som det blir hos frisören om man säger så xD Blir till att gå och köpa ny färg, måste bara säga att det är MÖRK brun jag köpte sista, måste alltså köpa samma färg i morgon så jag kan färga hela håret jämt igen. Det här kommer betyda att jag kommer bli svartskalle från och med i morgon! Tänk vad ett litet mistag kan ge för stora förändringar :P haha! Fast det är ju inte första gången det har blivit fel om man säger så. För två år sen råkade jag också färga det så det blev typ svart. Men egentligen gör det inget med mitt hår för jag har så kallat "glashår" och det betyder att färgen inte sitter som färg ska, det blir mer som en toning och försvinner sakta men säkert med tiden. Sista jag färgade håret var för 3-4 månader sen och jag hade inte ens någon utväxt efter det ;)
Kanske enda fördelen med mitt hår..

Jaja, det är bara att gilla läget som det är nu och hoppas på att folk inte tycker att det är allt för fult ^^ Hoppas inte Marcus tycker att det är fult för han måste ju ändå leva med att se mig varje dag i det ;) men det blir nog bra, annars får jag äl börja slinga det blont och sen färga tillbaka till min normala färg ^^ Jävla prosses, det får helt enkelt bli som det blir :P

God natt på er!

H.

29 September 2009

Jag kan inte tro det men jag klarade tentan, JAG HELENA MARIA ANDERSSON HAR KLARAT MIN TENTA :D Sjukt lycklig jag är! Det går inte att beskriva. Helt plötsligt känns det som ett stort jävla betonghus har försvunnit från mina axlar! Jag har aldrig tyckt att det har varit jobbigt med prov och sånt, men nu har jag ju haft typ nervösa sammanbrott blandat med panikångest inför den här ^^ Tenta låter ju så sjutk mycket emr alvarligt än prov :P haha!
Ska fira med en promenad ner på stan och fixa mig en Visa-kort istället för mitt kort jag har nu. Är trött på att inte kunna betala överallt bara för att vissa inte är uppkopplade mot banken jämt...

En lyckligare människa går vidare i livet :D

H.

28 September 2009

Idag har det varit en ganska bra dag. Är på sjukt mycket bättre humör än vad jag var igår kväll när jag skrev. Vissa av sakerna jag skrev då flög bara ur fingrarna utan att jag riktigt menade det.. Ganska bra att ha en blogg att avreagera sig i än att bli arg på folk runt om kring mig, kan nog folk hålla med om ^^
För att vara måndag har det varit ganska lite plugg, känner att jag kan inte komma på mer som kan vara nödvändigt till i morgon och det som jag som sakt inte har lärt mig eller skrivit ner i mina svar idag kommer jag ändå inte lära mig eller komma på tills imorgon.
Dagen började med en lång skön promenad ner på stan för att lämna tillbaka två filmer, det så så grymt skönt att gå på mornarna. Nu ska jag bara lära mig att göra det varje morgon och innan frukost ska det vara. Har varit lite dålig på den delen. Är ju så gott med frukost så det bli lätt att jag äter det först. Men inte nu längre, promenader innan frukost gör kroppen så mycket bättre.
Måste väl egentligen komma igång med någon träning också, men jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Skulle vara kul att komma igång med badminton igen men jag kan ju inte spela med mig själv, simma är ju också skönt. Friskis och svettis är ju kul om man inte går på samma pass för många gånger och gym är ju också kul att variera träningen med, så vad ska man välja? Får se vad det finns för utbud i Säter :)

Nu ska jag se Idol, ringa babe och sen sova! Natti natti.

H.

27 September 2009

Tänk vad en liten grej kan få hela ens humör att svänga! Dagen har varit skitbra och jag har mått jättebra hela dagen. Men för bara några minuter sen gjorde mitt humör en total omvändning. Var inne och skulle boka det hotellet som jag och älskling ska bo på i Göteborg, men fanns det kvar? NEJ! Fanns det några andra jävla hotell i den där äckliga jävla staden kvar så vi kunde bo fredag-söndag? NEJ! I morse fanns det två hotell och igår fanns det tre, varför är jag så jävla dum och inte bokar när jag vet att det finns? Fan vad jag hatar mig sjävl ibland....
Aja, fanns i alla fall ett centralt hotell så vi kan bo torsdag-lördag och sen får vi väl bo på gatan tills söndagen eller nått... Det som jag ville komma till med det här är att nu är jag så jävla negativ till allt.. Jag känner att tentan kommer gå åt helvette och går tenatan åt helvette så tänker jag inte ens fortsätta. Då är det inte ens värt att sitta och plugga så som jag har gjort nu och veta att jag har en jävla tenta hängade efter mig.. då kan jag lika järna söka jobb på Mc D och jobba där tills jag dör eller nått...

Nej fan nu ska jag sluta innan mitt negativa humör går ut över andra människor. Hoppas på att det känns bättre i morgon och att jag får nån fason på mina äckliga tenta frågor.. Det kommer ju inte bli bättre av att surtanten till lärare som vi har ska sitta och lyssna och välja fråga som jag ska svara på... FANFANFAN!!!

H.

27 September 2009

Underbar dag/kväll med elin igår. Åkte som sakt till Vilsta och vad gör vi? Jo, vi bärjar gå milen åt fel håll så vi hittar ju inte xD tror att vi till slit gick lite mer än halva, men det blev typ som hela för vi gick i typ alla uppförsbackar som finns i den där skogen. Faktum är att den bara består av uppförsbackar ;) Klappade lite på hästarna också, så mys!
Vi åkte iväg och hyrde två filmer, en skräck och en tjejfilm :) Unborn hette skräckfilmen och den var ju lite iklass för sig. Gillar inte när små äckliga jävla barndemoner ska komma och döda och vrida och vänta folks kroppar i olika riktningar ^^ Det här kommer ju få mig att ha svårt för att sova själv när jag är hemma hos älsklingen sen xD som tur är så är jag ju ingen tvilling ;) ellerhur Elin ;P
Den andra filmen var Bröllopsduellen, sjuk roligt måste jag ju säga! Om jag och Elin skulle gifta oss på samma dag så skulle de exakt bli sådär! HAHA! Har alltid så sjukt kul med dig gumsegos :D Kan knappt vänta på våran inplanerade vin, sprit och glasskväll ute i skogen :D kommer bli nice!

Idag bär det som sakt av till farmor och IKEA :D Blir lite plugg att ta med men det får jag leva med.. Ikväll är det hotellbokning som gäller, Göteborg here we come very very soon ;D Tihi!

 

Lite fjortis varning på hur jag tar kortet men jag var ju bara tvungen och visa min snygga outfit som jag hade i skogen igår xD

H.

26 September 2009

Idag kommer bli en bra dag! Elin och jag ska göra vilsta osäkert, så alla som inte vill möta två monster i skogen kan ju se till att stanna hemma ^^ Haha nejdå ;) Kanske slinker in i stallet också, om inte Elin vill får jag väl dra med henne! Behöver känna lite hästlukt och få klappa lite på dom underbara djuren!

I morgon ska jag åka till framor. Min älskade lilla farmor som har tagit steget ut i den stora världen och flyttat till en lägenhet! Kommer kännas grymt konstigt att inte få åka till radhuset där hon och farfar alltid har bott. Eller i alla fall så länge som jag kan minnas. Ska bli kul att se hur hon har det och om jag har fattat rätt så bor hon nu närmare Kristinehamsn bästa konditori, nämligen Eies (eller hur det nu stavas xD) Där finns dom godaste semlorna man kan tänka sig, det bara durrar i hela kroppen när jag tänker på det ;) Vi ska åka till min favorit affär IKEA också, ska se vad jag kan hitta för roligheter där ;P Finnas alltid något som man gillar som man egentligen inte behöver. Jag tror det är typ 100ade gången sen i sommras som jag besöker IKEA i så fall ;) haha, så länge det inte är lika litet som i Gävle och så länge det inte är lika jobbigt som i Uppsala så blir jag glad ;P haha!

Nej, nu är det dags att torka håret och dra på sig kepsen och invänta Elin. Kommer bli en bra dag!

H.

25 September 2009

Så sjukt trött! Har inte känt den här tröttheten som jag känner nu på jag vet inte hur länge. Har inte blivit direkt mycket plugg idag för min kropp pallar det inte.. Jag har i alla fall pluggat tillräckligt för att bli klar med alla frågor, nu gäller det bara att lägga till lite mera här och där så ska det nog gå bra på tisdag.

Hade ju kunnat hoppats på att man kanske skulle fått nån eller några dagar ledigt efter tenten just för att få tillbaka krafterna efter att ha pluggat konstant hela dagarn typ varje dag i flera veckor, men icke. Direkt efter så ska man ta tag i att jobba med läroplaner från andra länder och det ska redovisas på fredag.. Direkt efter tentan ska jag sätta mig med Storbrittaninens läroplan ocg först fatta vad det står i den och jag kan fan inte engelska och sen ska jag jämföra den med sveriges. Jag orkar fan inte! Min kropp pallar inte och min hjärna hänger inte med någon stans, fattar dom inte att alla behöver ett break ibland?
Aja det är väl bara att gilla läget och köra på stenhårt tills det verkligen inte går längre... Få se hur länge man pallar..

Nu är det fredag och jag tänker inte ens röra böckerna längre för ens tidigast på söndag. Jag behöver tänka på annat än skolans historia, jag behöver fan sova och bara känna att jag kan koppla av och slippa känna stressen inför allt...

H.

24 September 2009

Nu är det slut för idag med plugg. Shit har fan pluggat typ från halv åtta i morse till halv åtta på kvällen. Fast jag tog en timmas promenad efter seminariet och så åkte jag och handlade i typ en halvtimma så man kan säga att jag har haft en och en halv timmas rast ^^ Inte konstigt att jag är trött hela tiden! Nästa vecka får fan ta och bli en lugn vecka! Helgen får också bli lugn, ellerhur Elin vi kan väl göra något lugnt? =)

Nu är det snart Idol, shit vilken fjortis jag har blivit! Men man måste ha något att se fram emot på kvällarna när dagen består av enbart pluggpluggplugg!
Jag är ganska stolt över mig själv som klarar av distansutbildning, fatta att snart är det bara tre år kvar tills jag är klar :P Känns jävligt långt bort måste jag säga! haha!

Saknar min älsklings Marcus massor! Bara varit borta i fyra dagar, usch snart åker jag och hämtar hem dig! ;P tihi! nejdå, snart kommer du hem och det kommer bli bäst som alltid! Jag tycker faktiskt att man måste känna den här saknade. Det är det som gör att vi inte tröttnar på varandra och det gör att jag känner att jag älskar idig så otroligt mycket! <3

H.

23 September 2009

Då var man i Eskilstuna igen. Nu har jag inte ens någon egen handduk som hänger på en krok längre och det måste ju betyda att mamma och pappa inte anser att jag bor här längre ;) haha!

När jag skulle åka hem idag såg jag något mindre mysigt på trappan utanför huset, det var en spiondelkoloni! Fy vad äckligt, jag var ju bara tvungen att ta kort på det också :P haha!

 

Nu blir det snart sängen så jag kan skapa nya krafter tills imorgon. Har ju inte direkt pluggat idag, jag orkade verkligen inte efter att ha kört typ stenhårt i några dagar! Nu gäller det att svara på alla tenta-frågor så jag kan lära mig det där =) Kommer gå bra, även om det inte känns som det.. Måste fan skaffa mig bättre självförtroende, det här funkar inte längre känner jag! Hela tiden gå runt och ha grymt låga tankar om sig själv.. Jag kanske utstrålar att jag har bra självförtroende men så är det inte.. Nu är det glada och possetiva tankar om mig själv som gäller!

H.

22 September 2009

Om en vecka har jag gjort min första tenta, LÄSKIGT! Känns som att det kommer gå åt helvette rent ut sakt. Hur mycket litteratur som helst att läsa in och det är inte det lättaste att läsa och förstå heller.. Vet ju i alla fall vad jag kommer göra den här helgen som kommer. Kommer ju inte direkt få nån dag ledig och pusta ut efter tentan heller, nej då är det dags att läsa in läroplaner från andra länder... Längtar till veckan över jul då jag är ledig! På ett sätt ångrar jag att jag börja plugga direkt, men jag är ändå glad att jag gör det =) Får ju i alla fall hålla på med sånt jag tycker är kul!

Tur att det i alla fall finns några saker att se fram emot. Blir bland annat en resa till Göteborg om två veckor för att se Hardcore Superstar med babe =) En sväng förbi Varberg också, måste se hur det går för Helen och Lennart med jobber jag började åt dom i sommars ;) Måste få gosa lite med hästarna också, evigheter sen ju!

Resten av kvällen ska nu spenderas i soffan, det finns ju faktiskt en gräns till hur mycket en människan kan läsa på en dag!

H.

21 September 2009

Usch, det är inte direkt kul att plugga när man inte är intresserad av ämnet man håller på med. Läser om skolans historia och det är ju bara en massa text, årtal och annat tjafs som inte alls är kul. Dessutom skriver jag en inlämningsuppgift som ska vara inne på onsdag med reflektioner kring skolans hisoria... Men men, vara att gilla läget, vet ju att den här terminen är tuff och att det kommer bli roligare med inriktningsblocken sen :)

Tog en promenad förut och utforskade in stig i skogen. Den ledde till en jättefin utkiksplats över en av sjöarna här. Fanns dessutom massor med blåbär och lingon där också och älgbajs, harbajs och något annat bajs som jag inte viste vad det kom ifrån för djur. Hur kommer det egentligen att man vet hur olika djurs bajs ser ut, det är ju inte direkt något man måste kunna eller som man har lärt sig i skolan ^^


Tillbaka till inlämningsuppgiften nu så den bli klar någon gång!

H.

20 September 2009

Söndag, en sån där dag som ogillas av typ alla människor. En dag som man bara tråkar igenom och inte gör något vettigt av alls. En dag som säger att det är bara några timmar kvar innan älsklingen åker till Norge. Usch, Söndagar borde inte få finnas! 
Fast vi har faktiskt fått lite gjort idag, har målat vitt runt dom stora fönsterna så nu ser det skitfint ut :D Fast för det mesta har vi suttit in soffan och glott TV. Kan ju vara skönt det också ibland, men inte när man bara har typ sex kanaler att välja mellan.. Fast om några veckor får vi fler :D

Nej, nu ska jag sluta låta bitter och gosa massa med älsk så jag klarar mig i tvp veckor sen :)

H.

19 September 2009

Sitter i myssoffan med älsk och kollar film. Lite trött efter dagens jobb faktiskt. Elektrikern var här idag och fixade nästan allt, bara tre uttag i vardagsrummet och två taklampor kvar :) ÄNTLIGEN en fungernade ugn och spis :D Jag har målat tre av fyra fönster vita och älskling har kopplat in alla lampor under hyllorna i köket. Det tar sig! Bara lister, kakel (köket och bakom kaminen) lite målning och dra slangar till diskmaskinen kvar :) 


Nån som vill köpa ett skit stort bord? ;) Inte ens ett år gammalt!

H.

18 September 2009

Dagen började tidigit imorse, halv åtte var jag uppe. Satte mig direkt vi datorn med kanelknäcke (mums) och en hög böcker fraför mig. Halv nio var det dags för studiegrupp och det var ju ganska kul ;P satt typ och klagade på allt och alla kändes det som, kom inte fram till något vettigt alls xD Men det var en skön och kul start på dagen :) sen blev det föreläsning, ganska bra.

Inger och Carina kom förbi och fika lite och kollade inte det nya sjukt snygga vardagsrummet/köket :P Lite avundsjuka kanske ;) tihi! Efter det drog jag och bejb till Livelongtime och köpte en soffa :) Så skönt att få sitta i en soffa och inte på golvet länger :P I morgon kommer el-snubben :)

Kanske dags att ta tag i fettet, ja egentligen! Men just nu lockar vin och annat gott lite mera... :)

H.

17 September

Har precis läst om professionalisering. Att läraryrket inte anses vara professionelt bara för att det inte uppfyller kraven för ett professionelt yrke. Kraven är:
Systematisk teori - Yrket utövas med utgångspunkt från en gemnsam kunskapsbas. Med hjälpt av teorier och förklaringsmodeller kan man hjälpa varandra eller enskillt lösa problem och åtgärder.
Auktoritet - Man måste vara legitimerad för att utöva yrket.
Yrkesmässig autonomi - Profiessionella utövare av ett yrke har rätt och skyldighet att själva bestämma vilka arbetsredskap och arbestmetoder de ska använda.
Egenkontrollerad yrkesetik - Yrkesgrupperna har utformat etiska riktilinjer, principer elelr regler för hur yrket skall utövas.
(Colnerud & Granström, Respekt för läraryrket, sid. 15-16)

Vist läraryrket uppfyller inte dom här kraven för att vara ett professionellt yrke. För det första så är det staten som har reglerat lärarens verksamhet. Man kan inte som lärare helt och hållet själv bestämma hur man vill att saker och ting ska vara, man måste följa skollagen, läroplaner, timplaner osv.
Dessutom så har lärare varit väldigt issolerade, man har haft sitt egna klassrum och utövat sina egna lektioner och fått utveckla sig själv på egen hand. Men jag anser att det nu håller på att försvinna då fler och fler börjar jobba i arbetslag och man går ihop flera lärare och jobbar tema mässigt.
Det största som gör att lärare inte är professionella (eller vad man ska säga) är att lärare inte är legitimerade. Om en lärare skulle vara legitemerad så skulle det vara oerhört svårt för arbetsgivaren att skaffa vikarier om en lärare skulle bli sjuk.

Det här är bara en liten del som visar varför lärarayrket inte kan kallas professionellt, men jag vill ändå säga att jag tycker på ett sätt att det är det.
Precis som läkare är väldigt viktiga för samhället (profesionellt yrke) så är lärare lika vikitiga. Ett känt citat från Kte Douglas Wiggins är "Ju fler kindergardens dess färre fängelser" Det skulle man kunna tolka som att Inga lärare så skulle samhället rasa ihop. Det är ju i skolan om barnen fostras till att bli demokratiska, det är där dom får sin kunskap om otroligt mycket saker som man måste veta för att överleva. Därför anser jag att läraryrket är prefessionellt även om det inte uppnår några av kraven för att vara det.


Det här kanske inte är så jättekul för folk att läsa, men anledningen till att jag skrev det här är att jag vill visa folk att lärare är viktiga för samhället. Att det inte bara är ett yrke som man skan skämta om precis som man skämtar om Norrmännen. Det är ett av dom viktigaste yrken vi har i samhället och jolt ag är stolt över att få bli del av det. Även om jag bara kommer bli förskollärare (som många anser inte är så viktigt "sandlådepedagogik med hink och spade") så kommer jag i alla fall att göra något för samhället och jag kommer vara någon som folk ser upp till. Jag kommer inte vara den där som sitter i kassan resten av mitt liv, jag kommer inte vara den där som vänder hamburagre och stunker stekflott, jag kommer bli någon som betyder något!

H.

15 September 2009

Känns som att jag uppdaterar dåligt här, men det är så det är när man är upptagen student som jag är ^^ Eller i alla fall dom dagarna som jag har VFU är jag upptagen att inte hinna uppdatera lika mycket som annars..
Har haft fullt upp idag hela dagen, åkte halv åtta i morse och var inte hemma för ens vif fem. Under den tiden hade det hänt mycket här! Snygga tapeter hade Marcus fått upp på väggarna, det ser helt annorlunda ut här nu än vad det gjortde förut. Folk kommer få en chock när dom ser älsklingens nya, snygga kök/vardagsrum :)

Nu blir det TV-mys innan sängen kallar!

H.

12 September 2009

Införskaffat en bil :) En skoda felicia från -96 som går som bara den. Jag och babe tog vrålåket ner till Märsta igår kväll för att dricka lite med Anna och Olle. Var riktigt roligt, fick äntligen lyssna på dom omtalade ljudklippen som Marcus och Olle hade spelat in på fyllan nån gång. Ojojoj säger jag bara, garva som bara den! Fick se massa bilder också från deras tid i v-rås och lite bilder från e-tuna dagen förra året och p&l bilder och andra kul ;P Diggar den fina mössan ;) haha!
Idag tog vi oss till Uptown och besökte IKEA för att inröskaffa en bänkskiva. Har aldrig tyckt att det har varait så tråkigt på IKEA som jag tyckte att det var idag, fick ju liksom köa i typ en timma bara för att beställa skiten! Menmen, det kommer bli grmt när det är klart :D


Ernst har jag döpt bilen till :) Egentligen är det en röd mini cooper, men den är bara lite maskerad ;)

6 September 2009

Helgen är över och imorgon är det tillbaka till pluggandet igen. Fast nu börjar jag tycka att det är roligt faktiskt :) Ska börja med skolans historia, låter ganska tråkgit men jag tror det kan bli kul. Ser fram emot nästa termin då det är inriktningsblock som gäller. Tycker det är skitjobbigt at vara blandade i grupperna, skulle vara bättre om dom som ska plugga till förskollärare är i en grupp osv. Menmen, är väl bara att bita ihop och kämpa på.. 15 vevkor kvar tills nästa termin börjar ^^

Nu sitter jag hemma hos älsklingen i min ensamhet och njuter av tysnaden. Låter tragiskt, men det är faktiskt skönt! Bara slappa och inte ha något annat än sig själv att tänka på. Imorgon kommer älsklingen äntligen hem (jag vet att jag tjata om det) och jag kan knappt vänta!Vill bara gosa in mig i hans famn igen :D Tihi!

H.

5 September 2009 igen


Underbaraste, vackraste och bästaste hunden som finns <3 Patrik och Anna-Karin kan verkligen vara lyckliga!

5 September 2009

Blev som sakt en kväll med Elin igår som innehöll fördrink, drink till maten, eftermatendrink och drink efter drinken :P haha! Elin beställde fel pizza och jag dregglade när jag slutade dricka ur sugröret, alltså en helt normal kväll när det är hon och jag :P tihi! Superhärlig var den, kan knappt vänta tills vi gör om den ;D

Har en del att göra idag eftersom att jag åker upp till skogen imorgon, men jag orkar inte. Skulle bara vilja ligga i min säng och ha någon annan som packar åt mig och städar och pluggar... Menmen, bara att bita ihop! Snart kommer Cosmo hit och ikväll blir det klassfest :) Kommer bli nice! Livet leker just nu :D

Bara två dagar kvar <3

4 September 2009

Idag kom CSN in på mitt konto, 9600kr rikare =) Fast 900 har gått till kurslitteratur och 400 till ny jacka och sen blir det inköp av stövlar så jag kan gegga runt med barnen på VFU:n om drygt en vecka :P

Var hemma hos Anna igår och sa hej då för den jäveln åker ju utomlands i tre jävla veckor! Fast det känns lite skönt att hon säker kommer plugga lika mycke där nere som jag kommer att göra här hemma :P Mys var det i alla fall :D

Idag blir det fredagsmys med Elin på Grappa :D God mat, mumsiga drinkar och underbart sällskap, kan det bli bättre? Nej, tror knappast det :P tihi!

H.

3 September 2009

Jag ÄLSKAR dig Marcus Gustafsson. Du är mitt allt och ingen kan få mig att vara lyckligare <3


2 September 2009

Är det något som jag inte gillar med mig själv så är det att jag nervärderar mig själv så mycket. Jag tycker alltid att alla andra är bättre än vad jag är och alla andra säger alltid mycke bättre saker än vad jag säger.

Varför kan inte jag få vara sådär smart som andra människor?
Varför kan jag inte bara acceptera att jag egentligen duger som jag är?

H.

1 September 2009

Gick nyss igenom kursunderlaget för dom kommande fem veckorna, oj eller OJ! Snacka om att jag kommer vara trött på att läsa och det värsta är att efter det kommer det nio veckor med ännu mera... Men det är bara att bita ihop och gilla läget! Det sköna är ju att jag kan göra allt hemifrån :)

Tänkte tillbaka på sommaren förut och kom på hur jävla bra den var! Alla roliga saker som var inplanerade blev bäst!
Midsommar: Sjukt kul, men oj vad jag var gasförgiftad! '
P&L: Det roligaste på hela sommaren, sjukt roliga människor+fylla+bra musik+lite tårar (a)=<3
Varberg: Skön vecka med dom bästa djuren som finns, hästar <3
Jobb: Kanske inte jättekul, men klirrklirr!
Turkiet: Underbart :D Var ju där med den bästa!
Får ju inte glömma alla dagar på strande med vänner <3

Hoppas att vintern blir lika kul som sommaren ;D

H.

RSS 2.0