27 November 2009

Att resa ifrån det här äckliga jävla skitvädret skulle ju inte vara helt fel...!! Det är snart december och det är inte ens snö ute. Blir så deppig! Känns som att jag kommer bli stammis på solariet, behöver känna lite fusksol i alla fall.



Kap Verde, underbaraste stranden jag har varit på!



Egypten, vill tillbaka till den här stranden!



Thailand, drömmen är ju att åka hit!

H.

26 November 2009

Kalla mig tönt, men jag sitter och lyssnar på världens bästa The Ark. Sist jag gjorde det var nån gång i nian.. Sjukt länge sen, men jag kan fortfarande alla låtar utantill! Ryser i kroppen när jag hör Salos röst, så sjukt underbar röst. Ska fan se dom på P&L i sommar om det nu ska vara det sista jag gör och om jag nu måste stå där helt själv. Jag tänker vara den där lilla fjortisen som springer efter och ska ta bilder på mig och dom tillsammasn för jag fick aldrig göra det under min The Ark period, dom kom aldrig till Eskilstuna så jag kunde gör det!

Ola från P&L 2007, Foto: Simon Berglund.

24 November 2009

Andas Helena, andas! Det är ju riktigt kul när man köpt office-paketet och äntligen fått hem det och så går skiten inte att installera, BAJS! Den här dagen kommer inte bli bra känner jag. Kommer säkert dö när jag ska cykla till massagen eller så kommer mina icke befintliga muskler att knådas sönder ^^ Jag är inte bitter för det...

Funderade på att åka och få lite svinvaccin idag, men jag kom fram till att det är inge kul att stå och köa själv hur länge som helst för att få en spruta så jag sket i det. Tar det en annan dag när ajg kan tvinga med någon att köa med mig ;) Jag kan typ garantera att om jag skulle ha tagit det där vaccinet idag sp så skulle jag säkert fått värsta komplikationerna av et för att min dag inte varit den bästa... menmen, det är väl sånt man får leva med ^^ Jag är i alla fallklar med tentan typ. Ska bara koll igenom den en extra gång, få ångest över om jag verkligen gjort rätt och sen lämna in den.. URK!

En galen brud innan det vankades party i västerås med många kuliga människor! Bra och kul kväll, men dansgolvet var en aningen halt ;) haha!

H.

19 November 2009

Då var det fredag igen och jag är uppe tidigt. Hade varit skönt med sovmorgon, men varför bryta på det invanda med att gå upp tidigt i veckorna och sova ut på helgerna? Aja, jag sitter i alla fall och väntar på att det ska bli ljust så jag kan gå ut och börja stapla den veden som Marcus köpte igår. På något konstigt sätt är jag på staplings humög ;P Men det kanske är för att jag vill ha helg nu! För helg kommer det att bli så fort veden är klar! Inget plugg för min del tills måndag tror jag ^^ Då är det föreläsning och tentaskrivning (igen) som gäller... Kan ju alltid hoppas på att det blir bättre den här gången ^^
Sjukt vad det blåser ute... Är det vindarna från Skånestormen som har kommit hem till oss? När jag läste om stormen i Skåne så kom jag att tänka på när den där Gudrun eller vad den hette flög runt i Sverige för några år sen. Jag och Lotta höll ju på att blåsa bort när vi skulle till bilen typ halv sex på morgonen för vi skulle till Västerås och tävla ^^ Det var roliga tider, badminton in my heart!

H.

17 November 2009

Asså nu är jag så jävla trött på min helvetes jävla cp äckel lärare som jag har! Han kan fan köra upp sig själv där solen inte lyser... Seriöst, hon vet verkligen hur man får elever att få ännu dåligare självförtroende än vad dom redan har! Hur fan kan man bara skriva massa negativa saker och inte skriva något positivt alls om en uppgift som skulle lämnas in för granskning. Hur kan man anse att bara bara för att jag har börjat två meningar med MEN så är det helt fel! Två meningar i en text som är fem sidor lång?! Hur kan man skriva till någon "har du hört talas om frågetecken?" Jävla cp människa! Fan vad jag ska klancka ner åp henne i morgon och säga hur jävla dålig hon är.. Fattar inte att hon är lärare! Tror fan att hon hotade Dalarnas Högskola för att få börja jobba där!

Jag ljuger inte när jag säge död åt kärringen!

H.

16 November 2009

Nu vet jag ju i alla fall att jag aldrig mer ska vara nöjd med något. Kommer bara bli besviken, ledsen och arg..  FANFANFAN!

13 November 2009

Asså nu vet jag inte riktigt vad människan tänker med.. Först jämför forskarna oss med råttor och hundar för att komma fram till hur vi beter oss vid olika tillfällen. Var någon stans är vi lika råttor och hundar? Tänker vi likadant som dom och när det gäller djupare saker, beter vi oss likadan då? Kom igen liksom!
Sakerna som dom undersökte kunde ju vilken jävla jubelidiot som helst komma fram till! Nån jävla snubbe kom ju fram till att hundarna började dräggla när dom fick se mat. Sen fick dom hör en signal samtidigt som dom fick se maten och tillslut räckte det med att dom hörde signalen så började dom dräggla. På det sättet kom dom fram till att det är likadant för människor. SMART! Vi ger honom nobelpriset för det!
Nu är det någon annan forskare som har kommit fram till att maskarna dör i förtid om dom äter socker så det måste vara likadant för människor också.. Som om man inte kan lista ut det utan maskarnas hjälp? Vad ska dom komma fram till nästa gång? Att om man svälter ett djur så dör det så därför måste en människa också dö om man svälter henne? Kanske dum jämförelse, men det är ju ungefär så dom andra känns också ^^

Aja nog om det. Otursdag idag och jag känner på mig att det kommer hända något! Kanske jag borde begrava mig i plugg hela dagen för att vara säker på att inget händer? Nej, tror inte det!

H.

10 November 2009

Åh vad arg jag blir på mig sjävl! Varför känner jag mig sur, jag har inte ens något att vara sur över! Låter et ju bara gå ut övre Marcus och det vill jag inte. Hoppas han inte är grinig på mig bara för att jag kanske har varit lite sur nu på kvällen. Dags att sluta hänga upp sig på små saker som till exempel att jag är rastlös och inget passar när man får förslag på saker att göra, sluta bli sur när saker inte fungerar som jag vill och sluta låta det gå ut över andra!

Underbart att Marcus kom hem igår! Lycklig <3 Nu ligger han här i soffan och sover. Så söt. När jag sen väcker honom för att säga att han borde sova i sängen istället kommer han mummla något ohörligt till svar och gå som en zombie in till sovrummet, alltid lika söt! Slår vad om att han kommer vakna runt fem i morgon och kittla mig tills jag vaknar ^^ Alltid lika irriterande, men alltid lika gulligt!

Idag åkte vi till Borlänge och tog en svängom på Dala-tutten. Det blev fönsterlampor och massa andra saker som gör att vi nu bland annat kan kakla :D
Lamporna hänger nu i fönsterna och det lyser helt underbart. Det blir ljusare och ljusare här inne ;P

I morgon ska jag vara i Säter från nio till tre, sen hem och plugga och måla väggen :) eller jag måste väl spakla igen... har ingen lust, men jag lär väl göra det först.. Kommer bli bra när det är klart :)

H.

6 November 2009

Urk vilken dag, läsaläsaläsa, skrivaskrivaskriva.. Huvudet är alldeles trött men ändå tänker jag göra det sista så jag har gjort klart kapitlet innan jag går och lägger mig i alla fall :) Stolt över mig själv!
Hela helgen kommer nog se likadan ut, jobbigt men skönt att få lite undanläst innan babe kommer hem =)

Sjukt sugen på att baka kladdkaka eller muffins! Kanske ska ta och göra det imogon (a) Tihi, det är kul att baka! Kanske borde lära mig att baka nyttigt bröd istället ;) haha!

H.

5 November 2009

Den bästa dagen på året är när den första riktiga snön faller. Idag var det just den dagen! Det knarrar riktigt härligt under fötterna när man går. Jag älskar det <3

H.

2 November 2009

Ullared, klockrenare program har jag nog aldrig sett. Att åka till Ullared verkar vara ungefär som att åka på festival. Drar ihop ett gäng, åker iväg, slänger upp tält och allt sånt. Sen är det dags att köa för att komma in i affären (på festival så är köandet för att komma in på festivalområdet) Man springer runt där inne ett tag, tjatar med folk och går sedan tillbaka till tältet. Där fortsätter man prata med grannarna, går och lägger sig och fortsätter sedan köandet nästa dag ^^
Kanske ska ta och skita i festival i sommar och åka till Ullared istället då ;) Eller inte!

Dagen har varit mycket bra. Har varit på min VFU, dagens och dom kommande dagarnas uppgift är att observera sittuationer där barn lär sig. Roligare än vad jag trodde det skulle bli, ser saker på annorlunda sätt än innan. Dessutom så lär sig barn hela tiden, spelar ingen roll nästan vad dom gör. Mycket skoj, det jobbiga blir sen när jag ska få ner allt mitt klotter på papper och beskriva mina sittuationer jag har observerat. Bara beskriva! Sen göra en annan text, men där är jag inte lika säker på vad jag ska göra ;) Hoppas på att Gööööööööööran svara på mitt mail xD

Fortsätta kolla på Ullared nu, ringa älsk, träna mage och sen sussa :)

H.

1 November 2009

Om två månader är det 2010! Kan inte fatta att det här året snart också är slut.. Känns liksom som att det inte alls var länge sen jag låg och spydde ner sängen och det är ju snart ett år sen xD Usch, fyller snart 20 också.. och inte får jag åka på nån jävla kryssning för det.. Nån jävel har ju kommit på att höja åldersgränsen till 23.. Jag som ville fira min stora dag på en kryssning! BAJS!

Idag träffade jag Elin på stan :D Blev fika och inköp av jättefina stövlar :P Svarta och rosa är dom. Köpte dessutom en mössa så nu ska jag inte frysa om öronen ^^
Jag och Ernst tog och åkte upp till stugan idag också. Har ju praktik i morgon till på torsdag så då lär man ju vara här uppe :) Mörkt och ensamt är vad det är, men det kan ju också vara skönt i bland :) Plugga lite till, kolla TV och sen sova är mina planer för kvällen :)

H.

RSS 2.0